Öntsünk tiszta vizet a pohárba

Tudtad, hogy az egészséges víz fogyasztásával a legtöbb szokásos betegség előfordulási esélye nagymértékben csökkenhet?

A legtöbb szokásos betegség kialakulásának esélye csökkenthető az egészséges, tiszta víz fokozott bevitelével. A fejfájás, a magas vérnyomás, a hátfájdalom, a köszvény, a terhességi hányinger, mind enyhíthetőek az egészséges víz, és a test folyadékszintjének szabályozásával.

A víz nem csodaszer, de nagyon fontos a gyógyítási folyamatban, és a megelőzésben

A testünkben végbemenő minden megelőző és gyógyító folyamat elsődleges összetevőjeként kell értékelnünk. A test valóban egy kiváló alkotás, amely alkalmas még a legsúlyosabb betegség és fertőzés megelőzésére és gyógyítására is, ha megkapja a feltételeket hozzá.

A test működésének megértése az első lépés az optimális egészségi állapot eléréséhez. Ezért emlékezzünk vissza, hogy több mint 70%-ban vízből vagyunk!

Egy betegség megelőzése, gyógyítása sok esetben azt jelenti: adjuk meg a testünknek a megfelelő eszközöket és hagyjuk dolgozni. Az egészséges víz, az ásványi anyagok és a tápanyagok megfelelő bevitelével a test megannyi kihívással elbír. Az emberi test egy elképesztő öngyógyító gépezet, egy másodpercnyi idő alatt „hibás” sejtek millióit képes „jókra” kicserélni!

A bőr, a csontok, a haj, a körmök, a sérült idegek és a belső szervek folyamatos regenerációja… vagyis minden gyógyító folyamat, ami a testben végbemegy, elsősorban víz közreműködésével történik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *