Egyéni tanácsadás

Mit nyújthat Önnek a személyes coaching?

A személyes coaching abban segíti az embereket, hogy a jelenlegi, magánéleti elakadásaikat, esetleges problémáikat meg tudják oldani. Ennek eredményeképpen lelkiekben megerősödjenek, eredményeket érjenek el, önbizalmuk megerősödjön. Olyan kreatív személyiségfejlesztést tudunk biztosítani, amely hozzájárul életében felbukkantó lehetőségek teljes mértékű kiaknázásához.

Mit nyújthat Önnek az egészség coaching?

A személyes coachingon túlmutat, amikor nemcsak a magatartásbeli, hanem az életmódbeli és életvezetési gyakorlati képességeket is szerez ahhoz, hogy egészségét visszaállítsa, helyrehozza. Ennek végrehajtása összetett feladat, hiszen a gondolat, a beszéd és a cselekvés is azonos kell, hogy legyen. Ráadásul meg is kell érteni és elsajátítani, hogy mit jelent az egészséges táplálkozás, mozgás és gondolkodás hármasa. Megadunk minden tudást ehhez.

Milyen problémákkal tud felkeresni?

  • Túlsúlyos vagyok
  • Érzek némi kapcsolatot a betegségeim és lelki állapotom között
  • Önbizalomhiányom van
  • Úgy érzem kevés vagyok
  • Semmire sincs elég idő az életemben, állandóan rohanok, kapkodok, és sehova nem tudom odatenni a fókuszt.
  • Senki nem támogat a terveimben, nagyon egyedül érzem magam.
  • Döntések nehezen mennek az életemben
  • Nincs bátorságom, vagy lehetőségem elkezdeni a nagy álmom.
  • Kapcsolataimban problémák vannak.

Hogyan dolgozunk, mint coach?

A személyes coach munkája igen izgalmas, hiszen az ügyfeleinket rásegítjük az elakadások rejtett dzsungelében, válaszok megtalálásában, még akkor is, ha elsőre nem is tűnik egyértelműnek. Kreatív teret adunk és teremtünk, amelyben sokkal könnyebb dolgozni, mint a valósággal, így sokkal könnyebb eljutni a megoldási térig, amelyet aztán közösen kivetítünk ügyfeleink élethelyzetére.  Leginkább egy művészi alkotás színterévé varázsoljuk a megoldandó élethelyzetet, és ügyfeleinknek megtanítjuk a “vászonra alkotás” képességét. Így az új felismerésekkel ügyfelünk önbizalmát, saját énképét tudjuk felerősíteni, vagy éppen jobban tud koncentrálni önmagára. Felelőségteljességgel, kreatív és magabiztos elégedettséggel szeretnénk megtölteni ügyfeleinket.

Kik veszik igénybe a személyes coachingot?

Elsősorban magukban motivált és nyitott emberek, akiknek tisztában vannak azzal, hogy segítségre van szükségük, ugyanakkor az élethelyzet, vagy probléma még nem igényli a pszichológus bevonását. Itt elsősorban valamilyen bizonytalanság, döntési helyzet hiánya, vagy nehézsége, valamilyen egészségügyi elakadás jelenthet igényt a személyes és egészség coachingra. Nagyfokú bizalmat és teljes titoktartást nyújtunk. A legkomfortosabb és leginkább eredményre vezető, barátságos légkör az alap attitűdünk.

Hogy zajlik egy személyes coaching folyamat?

Mindig csak az ügyfél és a coach van jelen a beszélgetésen. Az időkeret szigorúan meghatározott, alkalmanként 60 perc. Formáját tekintve pedig egy irányított, kétoldalú beszélgetés. Általában mindig több alkalmas ülésből áll a személyes coaching, hiszen egy magatartási folyamatot alakítunk ki, melyhez sokszor kapcsolódik személyre szabott feladat is az ülések között. Maximum 5-6 beszélgetés elég szokott lenni az élethelyzet megoldási terének kialakítására.

 

Lépjen velünk kapcsolatba! Tudjon meg többet módszerünkről, lehetőségeinkről!

Tegye fel kérdéseit vagy jelentkezzen személyes életmód coachingra! Várjuk szeretettel!