90 napos fogyókúra helyett egy módszer, ami valóban működik

Ki ne szeretne egészséges, boldog, kiegyensúlyozott lenni? Ezen emberek nagy többsége egészen biztos hallott már -így talán Te is- legtöbbször alkalmazott diéta típusról a 90 napos szétválasztó diétáról?

Sokak elindulnak a fogyás eme rögös útján, de már a kúra végén, vagy akár közben is felmerülnek bizonyos kételyek bennünk:

 • Nem tudok ezzel eleget fogyni. Vagy esetleg nem a fogyás az elsődleges cél, hanem mondjuk a vérnyomás csökkentése, vagy a koleszterin szint normalizálása? Esetleg a csontritkulás csökkentése?
 • Egy hónappal a fogyókúra után, már nagyobb a súlyom, mint ahogy elkezdtem. Lehet nem is a zsírrétegem fogyott, hanem az izomzatom?
 • A kezdeti boldogságom lehangoltságra, és csalódottságra változik.
 • Vagy egyszerűen képtelen végigcsinálni a teljes programot. Mert monotonnak tűnik, és nem elégíti ki belső vágyamat ez a diéta?

Vannak sajnos rejtett csapdák, mely nem biztos, hogy az egészségünket szolgálják ezen 90 napos fogyás esetén is

„A 90 napos diéta négyféle élelmiszer egymás utáni napokon történő kizárólagos fogyasztásával, 90 napon keresztül ciklikusan váltakozik. Első nap kizárólag fehérjét, a második nap kizárólag keményítőféléket, a harmadik nap kizárólag szénhidrátot, a negyedik nap pedig kizárólag gyümölcsöt szabad fogyasztani. A gyümölcsnap után a fehérjenappal az egész kezdődik elölről…” (forrás: www.fogyas.info)

Akkor mi lehet a megoldás, van talán jobb módszer is, mely a testemet (és lelkemet is) szolgálja?

Sokan attól is tartanak és látnak kétséget egy egy fogyókúrás program esetén, hogy

 • képtelenek annyi salátát enni, mint amennyit előír a program vagy
 • képtelenek betartani a szigorú szabályokat, mert szeretnek enni,
 • drágának gondolják az egészséges étkezést, a táplálék kiegészítőket,
 • annyi mindent kipróbáltak, és eddig igazán semmi sem működött.

Ha érdekel egy olyan módszer, mely véget vethet az eddigi kínlódásnak, mely a gyakorlatban is már sok ezer embernek segített és könnyen megtanulható, életedbe illeszthető, ugyanakkor támogatja az egészséged, kiegyensúlyozottabb mederbe terelni, akkor iratkozz fel ingyenes előadásunkra!

 • Több mint 1 milliárd emberen végzett táplálkozástudományi kutatás,
 • több tízezer egyéni tapasztalat, mely működőképességét és gyakorlatban alkalmazhatóságát bizonyítja,
 • több mint 15  év kutatás és fejlesztés besűrítve módszerünkbe, ami hitelessé tesz bennünket!

Ügyfél vélemények:

“A program hozzásegített ahhoz, hogy megértsem mit miért fontos fogyasztani. Nagyon egyszerű volt kialakítanom az új életmódomat. Sikerült tartósan és hatékonyan csökkenteni testsúlyomat.” K.A.

Az ètelekel való kapcsolatom is teljesen új életre kelt. Már izgatottan várom, hogy jöjjenek az új idény zöldségek – gyümölcsök ès új dolgokat próbálhassak ki.
Már kezdem megszokni ezeket az esti főzőcskézèseket. És a boltokban már nem jelentenek számomra semmit az kekszek, csokik és már a pékáruk sem èrdekelnek igazán. Ez olyan hihetetlen 😊
” J.J.

“A mozgás, táplálkozás és a gondolkodás új megvilágításba helyezte az eddigi életemet. Sokkal több energiám van, képes vagyok jobban hely állni otthon is, és a munkámban is. Ami külön öröm, hogy a vérképem is nagyban javult. Csodás változások, amiért nagyon hálás vagyok.” S.A.